TyKy-PÄIVÄN OHJELMIA

Henkilökunnan bändisoitto

Henkilökunnan bändisoittoa ovat tilanneet useat suuret yritykset mm. Nordic Morning Oyj, Newsec Oy, DNA Oy, HKScan Oyj, Säästöpankkiliitto ja Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Varma.

Henkilöstölle:
Järjestämme toimitiloissanne ohjausta kaikissa bändi- ja klassisen musiikin soittimissa. Henkilöstönne kilpailee neljän hengen ryhmissä ja opettelee musiikkikappaleen ammattiohjaajamme johdolla. Tai voimme opettaa tanssia ja näyttelemistä ja tehdä tanssiesityksen. Esitys järjestetään juhlissanne, ja hauskuus on taattu! Tämä sopii oivasti myös pikkujouluohjelmaksi!

Järjestämme koko paketin soittimineen.

Asiakkaille:
Asiakastilaisuuksiin meillä on tarjota hauska paketti, jossa ohjaamme ryhmiä noin tunnin verran soittamaan, ja lopuksi esitetään musiikkikappale toisillemme. Tilaisuus järjestetään tiloissa, jossa voi nauttia pienestä naposteltavasta ja lasillisesta soittoharjoitusten ohella, ja ilta päättyy vaikka illalliseen.

Luonto- ja sieniretket

Järjestämme opastettuja sieniretkiä Nuuksiossa syksyisin. Oppaana toimii koulutettu luonto-opas, ja järjestämme retkipaikalle makkaranpaistoa. Retki on hauska kokemus niin suomalaisille kuin ulkomaalaisillekin vieraille!
Suomen luonnossa on monia sieniä, jotka sopisivat hyvin ravinnoksi, mutta tyypillisesti sienestäjät keskittyvät vain kantarelleihin ja suppilovahveroihin. Varsinkin monet rouskut kannattaisi opetella tuntemaan, koska maku ei ole liian mieto ja rouskuja löytää helposti runsaslukuisuutensa takia.

Casanova Production järjestää räätälöityjä sieniretkiä, ja tässä on muutamia esimerkkejä:

  • Aamupala nuotiopaikalla
  • Sienestystä luonto-oppaan johdolla
  • Lounas nuotiopaikalla
  • Iltapäivällä makkaranpaistoa ja ruoanvalmistusta löydetyistä sienistä
  • Magdalena Valkeus musisoi nuotiopaikalla laulaen ja soittaen kitaraa

 

Huikulipäivä

Muusikko, esimerkiksi viulisti, soittaa kaunista klassista musiikkia ja ihmiset saavat rentoutua sen ajan kukin toivomallaan tavalla.
Osa voi maata patjoilla tai halutessaan voi lukea kirjaa.