JUONTAJAT

Satu Honkala

Satu Honkala on sopraano Helsingistä. Hänen äänensä ja esiintymisensä on keränneet paljon positiivista huomiota ja kiitosta. Paitsi äänen kauneus ja lämpö, Sadun esiintymisessä korostuvat  kuulijoiden mukaan aitous, rehellisyys ja tarinan kertominen. Viime aikoina Satu on esiintynyt etenkin bisnestilaisuuksissa.

Hänen repertuaarinsa kattaa myös viihteellisempää musiikkia.

Satu mielellään myös juontaa esiintymisensä tai lausuu runoja laulujen välissä.

Isa-Eerika Lehto

Isa-Eerika Lehto on valovoimainen ja lämmin juontaja. Hän on näytellyt useissa kaupunginteattereissa sekä esiintynyt elokuvissa, tv-sarjoissa ja tehnyt äänitöitä MTV3:lle ja Neloselle. Hän on myös ohjannut ja tuottanut erilaisia näytelmiä ja produktioita, mm. sekä hänen meriitteihinsä kuuluu Duudsoneiden apulaisohjaus, sekä Buusteri-nuortenohjelman juonto, käsikirjoitus ja vastaava toimitus 2003-2007. Koulutukseltaan Isa-Eerika Lehto on musiikin maisteri (Sibelius-Akatemia) sekä näyttelijä (FIA).

Emma Jäntti

Kun kaipaat tapahtumaasi energisyyttä ja rempseyttä on Emma Jäntti oikea valinta! Tämä valovoimainen ja rohkea nainen ei takuulla jää sanattomaksi. Emma innostaa osallistujia ja kannustaa heitä heittäytymään. Hän hoitaa tilaisuudet vahvalla ja vakaalla otteella ja asiakas voi luottaa siihen, että tilanne on hallussa ja langat varmoissa käsissä.

Emma on mm. juontanut Leningrad Cowboysien kiertueen, Suomen suosituinta pubivisaa Baaripähkinää eri baareissa ja Musabingoa.
Hän on ollut DJ:nä Tallinkin Star ja Superstar -laivoilla vetäen bingoa, musavisaa ja karaokea.
Emma osaa puhua erilaisilla murteilla ja on voittanut Vuoden 2014 Stadin slangin bamlaaja -kilpailun. Emma juontaa myös yksityistilaisuuksia.