OHJELMAIDEOITA

Kreisi-tarjoilija (noin 30min)

Tarjoilija aloittaa normaalisti työskentelyn. Vähitellen kuitenkin alkaa tapahtua (tarjoilija ei saa pulloa auki, hän miettii mihin lasiin pitäisi kaataa, kaataa viiniä liikaa tai liian vähän, kompastelee yms.) Tämän jälkeen tarjoilija alkaa jutella asiakkaiden kanssa firman toiminnasta. Hän tietää yllättävän paljon ns. Inside tietoa firmasta ja sen asiakkaista. Lopulta hän kyselee nimeltä henkilöä (asiakas on nimennyt sopivasti heittäytyvän henkilön), joka osaisi soittaa bassoa. Nurkkaan on nimittäin jäänyt viime viikon lauantain hääbändiltä soittovälineitä. Tämän jälkeen lavalle pyydetään rytmiryhmä (marakassit, tamburiini ja pikkurumpu). Yhdessä tämä kokoon kutsuttu bändi esittää yritykseen tai tilaisuuteen valmiiksi tehdyn kappaleen. Basistin ei tarvitse osata soittaa, kappale on sovitettu siten, että väärinsoittaminen ei haittaa.

Etukäteen näyttelijä-muusikko tarvitsee tietoa yrityksestä tai henkilöistä, joiden mukaan kappale tehdään. Lisäksi on hyvä etukäteen miettiä 2-3 henkilöä, joita voi pyytää lavalle. Luvassa yllätyksiä ja hauskanpitoa!

Kreisi luennoitsija (noin 30min)

Luennoitsija tulee pitämään asiapuheen esim. digitalisaatiosta, robotiikasta, tulevaisuuden visioista ja pikkuhiljaa alkaa paljastua, että kyse on huumoriohjelmasta kun jutut menevät överiksi. Luento/ koulutus räätälöidään asiakaan toivoman aiheen ympärille.

Digitalisaation ja robotisaation sosiaalipsykologisiin kysymyksiin erikoistunut tulevaisuuden tutkija saapuu pitämään luennon. Luento koostuu väitteistä, jotka koskettavat ilmoitetusti tämän päivän digitalisaation vaikutusten tulevaisuuskuvaa. Vaitteitä tarkastellaan erityisesti niiden taustalla vaikuttavien perusteluiden kannalta, joista osa perustuu todennäköisyyksiin ja osa myös erilaisiin myytteihin. Joukossa on tavanomaisimpia väitteitä, mutta ennen kuulumattomia toiveita.
Digitalisaation tutkijana hän ei kuitenkaan vaikuta olevan itse aivan täysi diginatiivi. Hänen luentonsa on interaktiivinen. Sosiaalipsykologina hän osallistaa myös yleisönsä pohtimaan tulevaisuuden kuvia. Kysymyksiä tulee vaiheittain hämmentävänkin paljon. Tietääkö asiantuntija nyt sittenkään, mistä puhuu?

Luennoitsija voi myös osallistaa yleisönsä kevyesti liikkeesen, sillä yhdessä on mahdollista pyrkiä välttämään digitalisaation uhkaavammaksi väitettyjä vaikutuksia mm. kevyellä diginatiivin työelämän liikekieleen perustuvalla taukoliikkellä. Ainoastaan digivälitteisen suhteen syntymistä välttääkseen katsotaan naapuria silmiin ja toisaalta myös ravistellaan itseään, kuten digitalisaatio ravistelee työelämää. Luennoitsija myös kannustaa digitaalisten työympäristöjen ja innovaatioiden pariin, sillä digitalisaatiota ei voi estää, joten parasta nauttia sen hedelmistä. Digitalisaatio on kuin yllättävä disruptio, eli häiriö, jota ei ole ennustettu. Lopulta luennoitsija havainnoillistaa esille tulleita asioita itse, eritoten tätä häiriötä, eli sitä, jota ei ole ennustettu.

DJ & instrumentalistit

Toimitamme DJ:n ja korkeatasoisen laitteiston tapahtumiin. Meidän DJ:mme ovat lisäksi muusikkoja koulutukseltaan, joten koskettimien soitto onnistuu hyvin lisämausteena.
Show-numerona meiltä saa erilaisia muusikoita esittämään improvisaatiota DJ:n soittaman nykypäivän hittimusiikin päälle. Muusikko voi soittaa muutaman esityskappaleen tai noin 30 min shown.

Sähköviulisti & DJ

Videolla sähköviulisti soittaa DJ:n soittaman musiikin päälle. Musiikki voi olla nykypäivän hittimusiikkia, rock klassikoita tai electro house -musiikkia.

Sähköviulu & DJ showta on käytetty mm. arvokkaiden tilaisuuksien iltagaaloissa.

Diplomisellisti Magdalena Valkeus & DJ Show

Upea ja hieman erilainen idea on instrumentalistin ja DJ:n yhteisesitys. Siinä viulisti tai sellisti improvisoi joko muutaman tunnetun hittikappaleen DJ:n soittaman hittikappaleen päälle tai esittää pidemmän shown, noin. 30 min. Loppuillan DJ voi soittaa musiikkia.

Diplomisellisti Magdalena Valkeus soitti jääkiekon MM-kisastudiossa sähköselloimprovisaation livelähetyksessä.

Seeli Toivio – Grand Pop

Musiikin tohtori, sellisti Seeli Toivio improvisoi DJ:n kanssa sähkösellolla sekä esittää myös omaa sähkösellomusiikkiaan.

Instrumentalistit/ Seeli Toivio

Pariakrobatia-Show

Järjestämme pariakrobatiashown valaistuksineen. Show sopii ohjelmanumeroksi illallisjuhliin tai muihin tilaisuuksiin, joihin kaivataan näyttävää ja tyylikästä ohjelmaa. Pariakrobatia on sirkustaiteen laji, joka koostuu erilaisista korkeista heitoista ja vaativista nostoista. Puhtaan pariakrobatiaesityksen kesto on n. 5 min, mutta n. 25 minuutin näyttämöshow on mahdollinen. Kuvassa Lauri Tuhkanen pareineen. Lauri Tuhkanen on nuori, palkittu taikuri, joka on valmistunut Turun Taideakatemian sirkuslinjalta päälajeinaan pariakrobatia ja jongleeraus, joten hänen esityksensä ovat lumoava yhdistelmä akrobatiaa, jongleerausta ja illuusioita.

Näyttämötaide / Lauri Tuhkanen

Juhlakonsertti

Suosittelemme teille vuosijuhliinne upeaa juhlakonserttia. Juhlavuotenne huipentumaksi soveltuu konsertti, jonka suunnittelemme ja järjestämme alusta loppuun. Asiakkaanne ja yhteistyökumppaninne muistavat korkeatasoisen tilaisuuden vielä vuosienkin päästä.

Tarjoamme teille asiantuntemustamme konsertin sisällön suunnittelussa, tuottamisessa, tarvittavassa tekniikassa sekä painotuotteissa.

Upea Casanova-juhlakonsertti

Korkeasti koulutetut ja tyylikkät Casanova Production Oy:n muusikot esiintyvät klassisena/ viihdeorkesterina sekä pienempinä kokoonpanoina.

Instrumentalistit

Bändit

Meillä on tarjota laadukkaita coverbändejä, sekä luovia ratkaisuja – jousisoittaja mukana bändissä.

Akustiset bänditBile- ja coverbändit

Pohjoismainen kansanmusiikki

Tarjoamme tapahtumiinne taustamusiikiksi / Ohjelmanumeroksi nykykansanmusiikkia, jossa pohjoismaiset perinteen kaiut yhdistyvät tarttuviin pop-melodioihin.Kansanmusiikki on hieman erilainen ratkaisu, johon mm. Yara Suomi Oy oli erittäin tyytyväinen käyttäessään järjestämäämme kansanmusiikkiyhtyettä Finlandia-talon seminaaripäivässään.

Kansanmusiikkia

Erilaiset ryhmät

Järjestämme tilaisuuteenne erilaiset ryhmät soittamaan esim. klassista-, viihteellistä-, evergreenejä ja elokuvamusiikkia miellyttäväksi taustamusiikiksi.

Ohjelmanumerolliset esitykset sopivat puheiden väliin tai muuhun juhlavaan tilanteeseen.