KOOMIKOT

Jaakko Suomala

Jaakko on kokenut jyväskyläläiskoomikko. Takana on seitsemän vuotta stand uppia ja yli 500 keikkaa. Jaakko on tuttu näky stand up -illoissa ympäri Suomea, yksityistilaisuuksissa sekä yritysten juhlissa. Hän voitti Pohjoismaiden suurimman stand up -festivaalin Tomaatteja, Tomaatteja! Kong Show’n. Jaakko osaa ottaa yleisönsä: jokainen keikka räätälöidään asiakkaan toiveen mukaisesti ja esitys pitää sisällään myös improvisointia yleisön kanssa. Jaakon esitys sopii hyvin myös koko perheen tilaisuuksiin.

Jaakon astuessa lavalle yleisö saattaa olla aluksi hämillään, sen verran mystinen hahmo on kyseessä – mutta kun ensimmäinen kunnon vitsi tömähtää sisään, alkaa suupieli väkisinkin nykiä ja ruoto rentoutua. Jaakko esiintyi YLE TV2:n naurun tasapaino ohjelmassa 2013 sekä oli vuoden stand up -tulokas kilpailun finaalissa samana vuonna. Jaakko on myös tuottajana Ravintola Myöhän stand up -klubilla Jyväskylässä.

Miska Kajanus

Miska Kajanus on koomikko, näyttelijä ja improvisaation mestari.  Hänen stand up – esityksensä ovat taattua laatua ja hillittömän hauskoja! Alunperin Iisalmesta kotoisin oleva Miska on keikkaillut sekä Suomessa että Yhdysvalloissa, muun muassa Hollywoodissa The Comedy Store -klubilla. Näyttelijäksi hän on opiskellut Miamissa. Esiintyminen taittuu luonnollisesti myös englanniksikin. Suuri yleisö on saattanut bongata Miskan vaikkapa Siskonpedistä, Downshiftaajista tai 21 tapaa pilata avioliitto -elokuvasta. Miska on improvisaatiossa kuin kotonaan, joten hän osaa ottaa yleisönsä tilanteessa kuin tilanteessa. Erityistaidoista mainittakoon humoristinen kurkkulaulu

Mebe

Stand up -koomikko Mebe on Suomeen lapsena muuttanut kurdi, sulava herrasmies, joka sanoo suoraan mitä ajattelee. Meben repertuaariin kuuluvat niin hauskat ja humoristiset kaskut kuin omakohtaiset kokemukset, terävät sivallukset ja napakat oivallukset yhteisestä maailmastamme. Eddie Murphyn karisma ja Boratin kulmakarvat ovat yhdistelmä joka saa katsomot hytkymään naurusta. Hauskalla tavalla rehellinen Mebe on pohjimmiltaan leppoinen nallekarhu, mutta vitsit purevat kuin piripäiset ahmat.

Kokemusta yli 6 vuotta; useista yritys- ja hääjuhlista,  sekä ohjelmista mm. Nelosen Stand Up!, Uusi Päivä, Yle, YleLeaks, Yle, Naurun tasapainon kolmas kausi, Yle.

 

Hahmo JARI KURDIN tarina
Jari Kurdi on tuhlannut jääkiekko uralla tienatut rahat  ja nyt hän elättää itseään esiintyjänä. Hän ei kadu mitään ja nauttii edelleen legenda-statuksesta. Hänellä on aina positiivinen asenne
ja on valmis inspiroimaan maailmaa. Tilaa Jari Kurdi keikalle. Tämä suomalainen legenda on yksi Suomen monipuolisimpia esiintyjiä.

STAND UP
Jarin Stand Up -esitys on mainio valinta erilaisiin tapahtumiin. Esitys sisältää teräviä stand up juttuja ja räätälöityä materiaalia. Yleisö nauraa vitseille vielä päiviä keikan jälkeen.

Juontaja
Jari hurmaa yleisön karismalla ja ammattitaidolla. Hän auttaa ohjelman suunnittelussa ja varmistaa, että tapahtumasi etenee sujuvasti.