KOKOONPANOT

Meri Wallenius

Meri Wallenius (s.1992) on monipuolinen kitaristi ja laulaja. Häneen voit törmätä niin klassisena soolokitaristina, trubaduurina viihdemusiikin parissa, bossanova bändin laulaja-kitaristina tai vaikkapa häissä pop/jazz musiikin parissa. Nuoresta iästään huolimatta Merin luonteva esiintymistaito on ehtinyt ihastuttaa lukuisissa konserteissa ja tapahtumissa ympäri Suomen.

Meri on valmistunut kitaransoiton kandidaatiksi Sibelius-Akatemiasta sekä Pop/Jazz Konservatoriosta laulajaksi.

Wallenius Duo

Kaksi kitaraa, laulua kahdessa äänessä ja kaksoissiskot Meri ja Tuuli Wallenius näiden äärellä muodostavat Wallenius duon. Tämä akustinen duo tunnelmoi omalla tyylillään tuttujen kappaleiden parissa, lainaten lauluja useista eri musiikkigenreistä kuten pop/jazz, blues, ikivihreät ja latino-amerikkalainen musiikki. Duo ottaa myös mieluusti kappaletoiveita vastaan.

Duo MetKu

Jenny Metsälä, huilu
Tuomo Kupari, kitara

Virtuoosisen lahjakas ja luova Duo MetKu on esiintynyt yhdessä vuodesta 2010 lähtien monenlaisissa tilaisuuksissa. Duo on hionut kamarimusiikin esitystaitojaan Sibelius-Akatemiassa mestariopettajien opissa. Diplomimuusikot Jenny ja Tuomo ovat valmistuneet esittävän säveltaiteen maistereiksi vuonna 2016. Heidän ohjelmistoonsa kuuluu rakastetuimpia huilu- ja kitaraduomusiikin klassikkoja, sekä uusia itse tehtyjä sovituksia monessa eri musiikkityylissä: mm. tulisia argentiinalaisia tangoja, viihteellistä elokuvamusiikkia ja upeaa klassista musiikkia.

Duo Baltica

Duo Baltica on sellisti Johannes Tepon ja pianisti Mindaugas Neverovaksen vuonna 2016 perustama duo. He ovat konsertoineet erilaisissa konserteissa sekä yksityistilaisuuksissa. Heidät on kutsuttu soittamaan esimerkiksi Liettuan suurlähetystön tapahtumiin.

Duo Baltican ohjelmisto sisältää monipuolista sello- ja pianomusiikkia ja se kattaa monta eri tyylilajia (mm. klassinen, pop, jazz, kansanmusiikki) ja sopii yritystapahtumiin, konsertteihin ja yksityisjuhliin (mm. häät, syntymäpäivät, siunaustilaisuudet).

Johannes ja Mindaugas ovat alun perin Eestistä ja Liettuasta, mutta nykyisin he asuvat Helsingissä. Molemmat toimivat aktiivisesti soolo- ja kamarimuusikkoina ja sekä soitonopettajina International School of Music Finland –musiikkikoulussa.

Helmi Duo

Marjaana Oliveira, viulu
Petra Immonen, piano

Helmi Duo koostuu kokeneista ammattimuusikoista, jotka luovat unohtumattoman tunnelman juhlaan kuin juhlaan. He soittavat mm. kevyttä klassista, jazzia ja tanssimusiikkia.