BILE- JA COVERBÄNDIT

Bile- ja coverbändi

Millie Jean – bilebändi juhlaan kuin juhlaan!

Millie Jean on vuonna 2012 perustettu energinen ja ammattitaitoinen  bilebändi Helsingistä.
Häät, pikkujoulut, firman bileet, kesäjuhlat tai syntymäpäivät –  teemme tunnelmasta entistä vauhdikkaamman ja viihtyisämmän.
Ohjelmistomme kattaa monipuolisesti musiikkia ikivihreistä klassikoista  viime vuosien pop- ja R&B -hitteihin. Räätälöimme sinun  tilaisuuteesi sopivan esityksen ja pidämme huolen siitä, että  tanssilattia on täynnä valomerkkiin asti!

Keikkailemme myös akustisesti pienemmällä kokoonpanolla. Kysy  lisää, jos haet tilaisuuteesi kokonaista bändiä kompaktimpaa  ratkaisua, tai lyhyenpää musiikkiesitystä.

Bile-, cover- tai taustamusiikkia tyylikkäästi ja tasokkaasti

Magdalena Band – Bändi korkean profiilin tilaisuuksiin

Martta Magdalena Band on korkeatasoinen ammattimuusikoista koostuva yhtye joka on erikoistunut amerikkalaiseen musiikkiin ja roots-musiikkiin. Bändin monipuolisessa ohjelmistossa mm. jazzin, countryn ja rhythm’n bluesin klassikot sekä pop-musiikin uudet hitit muotoutuvat bändin omannäköisiksi tyylikkäiksi versioiksi ja persoonallisen lisän tuo laulaja Magdalena Valkeuden sellonsoitto. Bändi esittää myös suomalaista musiikkia ja mm. vanhoista suomalaista iskelmistä koostuvaa ohjelmistoa.

Tämä upea yhtye takaa jokaiseen tilaisuuteen niin tanssittavan grooven, kuin miellyttävän ja klassisen tyylikkään, vaikkapa seurustelun taustalle sopivan musiikin. Jokaisen yhtyeen jäsenen vankka ammattitaito ja osaaminen, tyylien monipuolinen hallinta sekä hurmaava karisma tekevät Martta Magdalena Bandista loistavan livebändin aina rennosta illanvietosta aivan hienoimpaankin juhlatilaisuuteen.
Bile- ja coverbändi

Punavuoren Boogie

Bilebändinä Punavuoren Boogie on viisihenkinen (solisti, sähkökitara, koskettimet, basso ja rummut) yhtye, joka soittaa musiikkia laidasta laitaan. Tilaajan toiveen mukaisesti yhtye tanssittaa yleisöä perinteisen tanssimusiikin,rouheiden finnhitsejen ja tunnetuimpien pop/rock klassikoiden avulla. Kaikki muusikot ovat ammattilaisia ja keikkakokemusta erilaisista esiintymispaikoista on runsaasti, kuten ravintoloista, väitöskaronkoista ja erilaisista yritysten juhlista.

Bändin tavoitteena on saada yleisö tanssilattialle ja tässä myös onnistutaan.

Bile- ja coverbändi

Helmiband

Helmiband on turkulainen monipuolinen ja energinen bilebändi joka sopii loistavasti niin yritysjuhlaan, kuin esim. hääjuhlaan. Koulutetuista ja taitavista muusikoista koostuvan yhtyeen keulakuva, upeaääninen Sofia Autio soittaa myös saksofonia ja takaa tuplasti vaikuttavamman shown.

Helmibandin ohjelmisto on laaja ja monipuolinen ja kattaa niin tämän hetken kansainväliset radiohitit, kuin suomalaisen tangon ja iskelmän  Musiikkia bändillä on ohjelmistossaan 60-luvun kansainvälisistä klassikoista nykyhitteihin ja myös tilaajan toivekappaleet huomioidaan aina.

Suunnittele Helmibandin kanssa täydellinen ja juuri sinulle sopiva kattaus musiikkia omaan juhlaasi!

Bile- ja coverbändi

Bilebändi Baloo

Energinen Bilebändi Baloo on Sibelius-Akatemiassa kouluttautuneista nuorista ammattimuusikoista muodostettu viisihenkinen cover-bändi, jolla on energinen ote tanssittaa juhlakansaa ja välitöntä vuorovaikutusta yleisön kanssa. Tilaa Baloo, jos tarvitsette hyvät & rennot bileet ja tunnelman kattoon. Baloon huippuosaaminen ja lahjakkaat muusikot tuovat juhlatilaisuuteesi positiivista energiaa. Jatkuvasti päivittyvästä ohjelmistosta löytyy kotimaisia ja ulkomaisia hittejä eri vuosikymmeniltä, tuoretta ja  mukaansatempaavaa pop/rock-musiikkia upeilla laulustemmoilla höystettynä.

Juha-Pekka Nuorimaa – rummut & taustalaulu
Kari Saukko – laulu
Jussi Enkovaara – kitara & taustalaulu
Heikki Vähänen – basso & taustalaulu
Bile- ja coverbändi

BadCase

BadCase on helsinkiläinen, vuonna 2009 perustettu cover-bändi ja olemme viihdyttäneet juhlakansaa useissa kymmenissä häissä, yritysjuhlissa, syntymäpäivillä ja muissa tilaisuuksissa. Bändi koostuu erittäin pitkän kokemuksen omaavista, palveluhenkisistä ja hyvillä sosiaalisilla taidoilla varustetuista soittajista.

Keikkamme ovat pääsääntöisesti yksityistilaisuuksia, mutta olemme myös jo toista vuotta peräkkäin Eckerö Linen MS Finlandian vakiobändinä. Lisäksi lähihistoriasta löytyy mm. 2 vuotinen housebändin pesti Helsinkiläisen On The Rocksin 80’s-clubilla ja muita ravintolakeikkoja. Ohjelmistomme on painottunut ns classic rock / suomi-pop/rock -linjalle. Settilistat voidaan myös rajata tietyn teeman mukaan. Esim 80’s rock, suomi-rock, hard’n heavy jne.

Bile- ja coverbändi

Minja Aho & The Love Supremes

Bilebändien parhaimmistoksi kehkeytynyt TLS on 10 vuoden aikana panostanut uusiutumiseen, tyylikkyyteen ja ennakkoluulottomuuteen. Lauluvoimaa riittää nais- ja miesvoimin, upeat stemmat soivat viiden ammattimuusikon voimin upeasti ja tulkinnoissa ei jää arvostelulle varaa!

Solisti Minja Aho on pitkän linjan laulaja-biisintekijä ja musiikkiteatteria 15 vuotta harjoittanut esiintyjä. Soul- taustan kuulee vahvasta ja syvästä änestä, joka on vuosien mittaan venynyt lukuisiin genreihin, juuret ovat kuitenkin aina vahvasti soulissa ja kantrivivahteisessa musiikissa.