TANSSIJAT

Tankotanssitaiteilija Henriikka Roo

Talent Suomi -semifinalisti 2016, Nelonen
Pole Theatre World -finalisti 2016
Pole Championship Series 2016 4. sija, Hong Kong
Suomen mestari 2012-2013
6. sija EM-kisoissa 2013
Pohjois-Euroopan mestari 2012 – Battle of the Pole
Talent Suomi 2011 -finalisti

 

Henriikka Roo on monipuolinen tankotanssitaiteilija ja valloittava esiintyjä. Henriikka on muuttanut monien käsitystä tankotanssista niin Suomessa kuin kansainvälisilläkin areenoilla. Henriikan esityksissä yhdistyy vaativa akrobaattinen kehonhallinta ja taianomaisen sulava, nerokkaasti musiikkia hyödyntävä tanssi, viihdyttäviä show-elementtejä unohtamatta!
Suuren yleisön tietoisuuteen Henriikka ampaisi syksyllä 2011 tv:n kykykilpailun kautta, mutta tankotanssin saralla hän on esiintynyt ja kisannut jo useamman vuoden ajan. Kilpaurastaan huolimatta Henriikka pyrkii aina tekemään esityksensä niin, että maallikkokatsojatkin pääsisivät nauttimaan tankotanssin monipuolisuudesta. Esitysten lisäksi Henriikka voi vetää tapahtumassanne vaikkapa tankotanssin pikakurssin päivänsankarille tai kertoa muuten mielenkiintoisesta lajistaan ja urastaan.

Milagre Dancers

Milagre Dancers on Helsingin Kampista käsin toimiva laadukas samba- ja showryhmä joka on tällä konseptilla toiminut ammattimaisesti jo yli 10 vuoden ajan. He ovat esiintyneet paljon erilaisissa yritys- ja yksityistilaisuuksissa ja tehneet monenlaista yhteistyötä tapahtumatuottajien, bändien ja muiden artistien kanssa. Ryhmä on niittänyt mainetta erityisesti huipputason ammattilais-sambaryhmänä sekä sillä että tanssijat ovat monipuolisia ja kokeneita esiintyjiä, jotka hallitsevat myös lukuisia muita lajeja (lattarit, afro, Reggaeton, itämainen tanssi, nykytanssi, twerk, Polynesialaistanssit ja showtanssi eri muodoissaan). Ryhmä tekee paljon erilaisia show’kokonaisuuksia. He esiintyvät tilaisuuden koosta ja luonteesta riippuen 3 – 12 tanssijan kokoonpanoilla.

Sambashowt – Milagre Dancers on erikoistunut brasilialaisiin tansseihin ja upea ja näyttävä sambashow onkin eniten tilattu ohjelmanumero. He ovat ainoa samban ammattilaisryhmä ja show eroaakin siten harrastajaryhmien tyylistä. He rakentavat sambashowt aina yleisöä viihdyttäväksi ja mieleenpainuviksi kokonaisuuksiksi, jossa kaikki on loppuun asti mietittyä, treenattua ja tyylillä toteutettua. Sambashow’ta voi tehdä lähes millaisella kokoonpanolla ja millaisessa tilassa tahansa. Sambashow voi olla tyyliltään myös hyvinkin vaihteleva. Sambashow’n lisäksi meiltä voi tilata myös muita brasilia, karibia tai latin -teemaisia kokonaisuuksia joissa mukana voi olla hyvinkin erityyppisiä tanssilajeja mm. afroa, samba-reggaeta, axéta, lambadaa, gafieiraa ja muita brasilialaisia tansseja tai salsaa, chachachaata, reggaetonia, merengueta, rumbaa, flamencoa tms. lattarirytmejä.

Teemashowt (Cabaree, Moulin Rouge, 20’s show, James Bond Show, Caribia Show, Latin show, 50’s show 70’s show tms.) räätälöidään useimmiten tilaan ja asiakkaan toiveisiin sopivaksi. Show’hun voi kuulua koreografioiden lisäksi soolo-osuuksia, yleisön (tai päivänsankarin) mukaan ottoa, erilaista liikkumista tilassa, rekvisiitan käyttämistä, yleisön tanssitusta tai tanssinopetus-osuus show’n lopussa.

Hawaiji Show toteutetaan aina vähintään 5:llä naistanssijalla. Hawaiji show sopii erityisesti kesän juhliin, mutta toimii myös pimeneviin iltojen lämmittäjänä vaikka firman pikkujouluissa. Show pitää sisällään hulaa, tahitilaista tanssia, soolo-osuuksia ja yleisön tanssituksen (tai tanssia yleisön joukossa). Hawaijishow’hun on hauska liittää myös esimerkiksi lei’den jako yleisölle shown alussa tai lopussa, tai päivänsankarin tanssitus ennen muun yleisön tanssitusta.

Five Steps

Five Steps -show/steppiryhmä on esiintynyt kotimaan lisäksi ympäri Eurooppaa ja muutaman kerran myös USA:ssa (Chicago, New York ja St. Louis). Ryhmään kuuluu joukko loistavia tanssijoita, joiden ammattitaito takaa esitysten tason. Heiltä löytyy valmiita kokonaisuuksia musiikin eri vuosikymmeniltä. Erityisosaaminen on musikaalimaailmassa ja heiltä löytyy tanssijoita katutanssien kaikilta osa-alueilta. Ryhmä on nähty TV:ssä erilaisissa ohjelmissa (mm. Emma Gaala, Jerry Halloween Show etc.). Taustatanssijat, erityistapahtumat, teemakoreografiat; kaikki onnistuu. Koreografimme ovat maan johtavia toimijoita ja pystymme tarjoamaan tanssijoita niin suuriin näytöksiin kuin pieniin perhetapahtumiinkin.

JigIt

JigIt on Suomen ensimmäinen irlantilaisen tanssin ryhmä. Ryhmän perusti Taina Schorin-Keltto vuonna 2000, jolloin laji ponnahti julkisuuteen raketin lailla ympäri maailmaa. JigIt toimii yhteistyössä tanssipedagogi J.R. Vanherin (New York) kanssa. J.R. on tuttu kasvo kaikista suurista Irish dance -ryhmistä (Riverdance, Dancing at the dangerous ground etc.). Jig It on niittänyt mainetta kansainvälisissä kilpailuissa ja esiintymällä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Ryhmän esityksistä voidaan muodostaa eripituisia kokonaisuuksia vastamaan asiakkaan toiveita. Ohjelmistoon kuuluu sekä perinteisiä että moderneja irlantilaisia tanssinumeroita, joita rytmittää vauhdikas, aito irlantilainen musiikki.