KLASSINEN LAULU

Laura Ainasoja

Korkea sopraano Laura Ainasoja
Laura Ainasoja on esiintynyt konsertoiden eri puolella Suomea Lied-pianistin kanssa, useissa yritysjuhlissa sekä TV:ssä esittäen Sibeliuksen Finlandian. Laura Ainasoja on saanut paljon kiitosta siitä, että hänen äänessään yhdistyvät kauneus ja kiinnostavuus, eritellymmin pyöreys, yläsävelrikkaus, heleys, vahvuus ja selkeä teksti. Myös se, että niin pienikokoisesta lähtee sellainen ääni, on koettu erityiseksi seikaksi.

Jere Martikainen

Jere Martikainen on saanut koulutuksensa Sibelius-Akatemian oopperaluokalla. Hän on esiintynyt useissa tärkeissä oopperarooleissa mm Kenobiitin rooli Massenet’n Thais’ssa Suomen Kansallisoopperassa syksyllä 2015 ja Pianonkantajan rooli Kimmo Hakolan oopperan La Fenicen kantaesityksessä Savonlinnan Oopperajuhlilla. Jere Martikainen on saanut miesten sarjan toisen (2.) palkinnon Lappeenrannan valtakunnallisissa Laulukilpailussa 2019.

Satu Honkala

Satu Honkala on mezzosopraano Helsingistä. Hänen äänensä ja esiintymisensä on keränneet paljon positiivista huomiota ja kiitosta. Paitsi äänen kauneus ja lämpö, Sadun esiintymisessä korostuvat  kuulijoiden mukaan aitous, rehellisyys ja tarinan kertominen. Viime aikoina Satu on esiintynyt etenkin bisnestilaisuuksissa. Hänen repertuaarinsa kattaa niin oopperaa, kirkkomusiikkia, klassisia yksinlauluja kuin kevyempää ohjelmamusiikkia ja balladejakin.
Satu mielellään myös juontaa esiintymisensä tai lausuu runoja laulujen välissä.

Júlia Heéger

Júlia Heéger on unkarilaissyntyinen korkea sopraano, valmistunut Sibeliusakatemiasta musiikin maisteriksi v 2017. Ohjelmistossa on klassista laulumusiikkia (lied, ooppera, operetti) ja paljon suomalaisia lauluja. Erikoisuutena unkarilainen laulumusikki (mm. Kodályin ja Bartókin kansanlaulusovitukset). Júlia Heéger on tehnyt yhteistyötä pianisti Martin Malmgrenin ja Minttu Siitosen kanssa.
Helmi Camus, laulu, Salla Haavisto, laulu, Charlotta Hagfors, laulu, Tiina Palmén, laulu, Ulla Silvennoinen, laulu

Ilo Ensemble

Viiden naisen a cappella –yhtye valloittaa lämpimällä soinnillaan ja välittömällä esiintymisellään. Yhtyeen jäsenten juuret ovat syvällä kansanmusiikin sekä teatteri- ja viihdemusiikin maaperässä. Osaamisesta syntyy monipuolinen musiikillinen keitos, jossa maistuvat niin rakastetut kotimaiset käännösiskelmät, nostalginen swing kuin kuumat lattarirytmitkin. 
Keväästä 2012 asti toiminut yhtye taipuu erilaisiin äänenkäyttötapoihin ja sen rikas sointimaailma vie kuulijan mukanaan Inkerin ikimetsistä Ipaneman rannoille.
Yhtyeen jäsenet ovat kokeneita ammattimuusikkoja ja  saaneet koulutuksensa Sibelius-Akatemiassa. Useasti he ovat esiintyneet Seminaareissa, Palkinnonjakotilaisuuksissa, kokouksissa sekä eläkkeellelähtöjuhlissa.