SIRKUSTAIDE

Taikuri Lauri Tuhkanen

Lauri Tuhkanen on vuonna 1990 syntynyt taikuri, joka on nuoresta iästään  huolimatta ehtinyt saada melkoisen määrän palkintoja taikuruuden saralla. Lauri Tuhkanen on myös siitä harvinainen ammattikuntansa edustaja, että hänellä on alan koulutus Turun taideakatemiasta. Tuhkasella on lukuisia kilpailumenestymisiä: Kolme juniori taikureiden Suomen mestaruuskilpailujen lähitaikuus-sarjan palkintoa sekä yksinäyttämösarjan palkinto. Tuhkanen on esiintynyt  useissa bisnestilaisuuksissa.

Jongleeraus

Jongleeraus on sirkustaiteeseen kuuluva fyysinen taito, jossa esineitä heitellään rytmikkäästi ja näyttävästi ilmaan ja otetaan kiinni niin, että ilmassa on yhtä aikaa useita esineitä. Tuhkanen  hallitsee myös jongleerauksen, jota voidaan tarvittaessa ottaa esityksiin mukaan.

 

Pariakrobatia, Lauri Tuhkanen

Lauri Tuhkanen esittää myös pariakrobatiaa. Pariakrobatia on sirkustaiteen laji, joka koostuu erilaisista korkeista heitoista ja vaativista nostoista.
Kesällä 2018 hän voitti Viihdeohjelmakilpailut yhdessä esiintyjäparinsa Siirin kanssa. He tekevät duo-esityksiä, joissa yhdistellään illuusioita ja pariakrobatiaa.

 

 

 

 

 

Mentalisti Noora Karma

Noora Karma on kansainvälisesti tunnettu ja palkittu naismaagikko ja mentalisti. Nooran lukuisat esiintymiset TV-kanavilla ja radio-ohjelmissa sekä laaja lehdistön ja sosiaalisen median kiinnostus ovat tehneet hänestä halutun esiintyjän.
Nooran esityksissä on paljon kansainvälisiä vaikutteita, show on sekoitus illuusiota, mystiikkaa, magiaa, mentalismia, mielentaikuutta, hypnoosia ja musiikkia.

 

 

Hän käyttää ohjelmanumeroissaan aktiivisesti yleisöä ja esitykset ovat saaneet suuren suosion tilaisuudessa kuin tilaisuudessa ns. “Icebreakerinä”. Hänellä on usein sellisti mukana esityksessä.

Kaikki esitykset suutaroidaan aina täydellisen sopivaksi jokaiseen tilaisuuteen, olipa kysesssä suuri lavashow, illuusiot tai pienempi stand-up tyylinen show.

 

Mentalisti Jenni Sofia

Jenni Sofia on valmistunut Turun Taideakatemian sirkuslinjalta ja on esiintynyt freelancer-artistina vuodesta 2000 työnantajinaan mm. Musiikkiteatteri Palatsi, Viking Line, Art Teatro ja Linnanmäki sekä lukuisissa yritys- ja yksityistilaisuuksissa.
Mielen Taikaa! on Jenni Sofian mystinen, tunnelmallinen ja mukaansa tempaava mentalismishow, joka saa yleisön ihmettelemään mielen mysteerejä.

 

Esitys sisältää psykologista mielen taikuutta, joka luo illuusion ennustamista ja ajatustenluvusta. Esitys tekee tilaisuudesta varmasti ikimuistettavan.
Mentalismi on psykologista mielessä tapahtuvaa taikuutta, joka hyödyntää mielen toiminnan ymmärtämistä, kuten suggestiota, psykologiaa ja ihmisen tulkitsemista. Mentalismi siis perustuu tieteelliseen tietoon ihmisten käyttäytymisestä.

Duo Circ2m

Duo Circ2m sopii esiintyjiksi suurille lavoille festivaaleille sekä yksityistapahtumiin, mikäli tilassa on riittävästi korkeutta. Palkintoja tämä sirkustaiteilijoiden duo on kerännyt Portugalissa ilma-akrobatialla Circus Cupula festivaalilla, ja heidän Iron Horse show’nsa voitti Turun tähti- kilpailun vuonna 2017. Monipuolinen esiintyjäkaksikko, Marjut ja Myrsky, jonka suurimpana rakkautena on ilma-akrobatia ja erityisesti duo vertikaaliköysi.

 

 

  • Ilma-akrobatiaa
  • Akrobatiaa pyörän selässä
  • Klovneriaa pöyrän selässä
  • Tulitaide